Trezeste Potentialul Infinit Din Tine In Cadrul

Unleash The Power Within

Cu
Tony Robbins

20 - 23 Iulie 2023, RESORTS WORLD ARENA, BIRMINGHAM

Acest eveniment a fost setat pentru 2020, si amanat datorita pandemiei.

Detinatorii de bilete la evenimentul initial din 2020 au dreptul de a participa la acest eveniment.

Numarul de bilete dispobinibil este foarte mic, deoarece evenimentul a fost sold out inainte de amanare, asadar e bine sa ne contactezi imediat ce decizi ca vrei sa participi.

NOI ASIGURAM TRADUCERE in Limba Romana

Evenimentul ce transforma vieti!
Pana si vedete de top ale lumii precum Oprah, Usheer, Hugh Jackman, Gerard Butler, Kanye West participa

DESCOPERA VIATA FARA LIMITE

UNDE IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

SECRETELE PROSPERITATII

Identifici si elimini convingerile limitative legate de bani si bogatie, astfel încat sa poti ajunge la abundenta adevarata.
Iti setezi obiectivul financiar optim si construiesti planul pe care sa il poti urma pentru a ajunge la rezultatele propuse.

SANATATE MAXIMA

ENERGIA este factorul cel mai important pentru a trai o viata implinita.
Descopera strategii eficiente pentru a experimenta energia vibranta, sanatatea durabila si vitalitatea completa.

RELATII MAI BUNE

Cheia relatiilor o reprezinta COMUNICAREA.
Exerseaza si dezvolta-ti pana la perfectiune abilitatile de conectare cu oamenii si de influenta.
Asa ajungi la eficienta maxima pentru tine ca leader, partener, om de afaceri si parinte.

DESCOPERA-TI SCOPUL

Implementeaza sistemul prin care iti inlaturi fricile, sistem pe care sa-l urmezi pentru a-ti realiza toate obiectivele vietii, cu pasiune si entuziasm.

Despre Tony Robbins

Leader

ANTREPRENOR, FILANTROP, BEST SELLERS AUTHOR,RECUNOSCUT CA #1 LIFE SI BUSINESS COACH

Tony este o autoritate mondiala, expert in psihologia leadership-ului, a negocierilor si a procesului de organizare, servind de peste 38 de ani ca si coach si consultant, leaderilor din întreaga lume, din toate domeniile de activitate: business, sport, politica, cinematografie.

Autor a 5 dintre cele mai vandute carti la nivel international, inclusiv recentul best seller #1 din New York Times MONEY: MASTER THE GAME, Tony Robbins a inspirat de-a lungul carierei, peste 50 de milioane de oameni din peste 100 tari prin podcast-uri si programe video si audio de dezvoltare personala.

Tony Robbins este cel care a creat cel mai bun program de dezvoltare personala si profesionala din toate timpurile: Unleash the Power Within (UPW).

Peste 4 milioane de persoane au participat live la seminariile Tony Robbins!

Joseph McClendon III

JOSEPH MCCLENDON III

Facilitator

Joseph McClendon III este in momentul actual Head Trainer-ul si instructorul lui Tony Robbins in cadrul Mastery University. Este de asemenea fondatorul “Succeleration Research Group”, companie de consultanta care desfasoara activitati de coaching de top, workshop-uri si seminarii pentru profesionistii din intreaga lume. McClendon a predat de asemenea cursuri de re-inginerie umana, conducere, comunicare avansata si influenta umana la Universitatea din South California.

Sinteza Realizarilor Lui Tony Robbins

DESPRE UNLEASH THE POWER WITHIN:

UN WEEKEND CARE POATE SCHIMBA TOTUL

TRANSFORMA-TI VIATA IN 4 ZILE

 • Confrunta-ti si sparge fricile si insecuritatile
 • Identifica, cu claritatea laserului, marea pasiune a ta
 • Descopera cum sa-ti focusezi energia pe ceea ce-ti doresti cu adevarat, in loc sa faci lucruri care nu te ajuta
 • Obtine instrumentele pentru a-ti crea viata pe care esti menit sa o traiesti

ZIUA 1:

TRANSFORMI FRICA IN PUTERE

Experienta Firewalk (Mergi descult pe carbuni incinsi)

Mai mult
despre ziua 1

ZIUA 2:

TRANSFORMI VISELE IN REALITATE

Puterea Planificarii Succesului

Mai mult
despre ziua 2

ZIUA 3:

TE TREZESTI LA NOUA TA VIATA

Ziua Transformarii

Mai mult
despre ziua 3

ZIUA 4:

OBTII PUTERE DIN ENERGIE PURA

12 Principii Fundamentale Pentru Viata Sanatoasa

Mai mult
despre ziua 4
ZIUA 1: TRANSFORMI FRICA IN PUTERE

Experienta Firewalk (Mergi descult pe carbuni incinsi)

Imagineaza-ti ca frica nu mai reprezinta un factor de ingrijorare in viata ta. Ce ai face diferit? Ce ai schimba in stilul tau de viata?

Ce ai obtine?

Oamenii care si-au creat o experienta de viata extraordinara si care si-au atins cele mai indraznete visuri, si-au dezvoltat o putere fundamentala: capacitatea de a-si invinge fricile si de a-si depasi limitarile pentru a le transforma in actiuni pozitive, care ii ajuta si sustin.

 • Descopera secretul performantelor de varf pe care Tony Robbins le foloseste in antrenarea sportivilor de inalta performanta, a personalitatilor, a leaderilor de opinie si a celor din lumea afacerilor.
 • Descopera cum poti scapa de fricile inconstiente care te retin de la a face ceea ce iti doresti.
 • Traverseaza ca un erou covorul de carbuni incinsi la ~ 1.000 grade Celsius (Nu vei fi obligat sa o faci, dar iti vei dori sa o faci!)
 • Odata ce vei incepe sa faci imposibilul (sau ce parea imposibil) vei putea trece, cu siguranta, si peste alte "covoare de carbuni incinsi" pentru a deveni invingator al propriei tale vieti.
ZIUA 2: TRANSFORMI VISELE IN REALITATE

Claritatea inseamna putere, iar leaderii o au. Followerii sunt mereu in cautarea unei viziuni clare. In aceasta sesiune, vei capata si tu claritate, indiferent de unde incepi. Vei pleca acasa cu o viziune clara a ceea ce este cu adevarat important in viata ta, vei lua decizii fundamentale, iti vei crea planul si strategiile aferente pentru a implini ce ti-ai propus si ce meriti cu adevarat.

 • Vei descoperi cei 3 pasi necesari pentru a face o schimbare permanenta in viata ta.
 • Vei identifica clar ce-ti doresti in viata si vei descoperi pentru ce iti doresti asta: pentru cariera, pentru sanatatea corpului, pentru viitorul financiar sau pentru armonia in relatii.
 • Vei invata cum sa iti antrenezi abilitatile de comunicare si influenta pentru a-ti maximiza eficacitatea ca parinte, partener, persoana de afaceri si leader.
 • Vei urma procesul personal a lui Tony prin care poti accede de fiecare data din locul in care te afli, in locul in care iti doresti sa ajungi. In plus, vei descoperi principiile universale prin care sa iti creezi si sustii starea de abundenta.
ZIUA 3: TE TREZESTI LA NOUA TA VIATA

Acum, ca ti-ai invins temerile, ti-ai clarificat ce anume iti doresti si ti-ai facut planul pentru a duce spre implinire, singurul lucru care te mai retine este conflictul interior, inevitabil, care te impiedica sa actionezi in mod consistent.

Astfel ca, in aceasta zi vei descoperi care sunt acele convingeri care te limiteaza.

 • Vei urma, pas-cu-pas, procesul de modelare a celor mai bune strategii care te conduce la obtinerea rezultatelor dorite, indiferent de domeniul in care iti doresti imbunatatire semnificativa.
 • Vei experimenta o schimbare radicala in viata ta prin inlocuirea credintelor care acum te limiteaza, cu acele convingeri sanatoase care te vor conduce la rezultatele dorite in orice domeniu al vietii.
 • Iti vei crea, si vei utiliza, declansatoare mentale (triggere) pentru a te determina pe tine (si pe altii) sa iti urmezi planul.
ZIUA 4: OBTII PUTERE DIN ENERGIE PURA

ENERGIA este cel mai important factor pentru crearea unui stil de viata extraordinar. Sanatatea este baza unei vieti implinite, mult neglijata in aceste vremuri tulburi.

Daca ti-ai propus sa treci la nivelul urmator este vital sa iti iei un angajament pentru o viata sanatoasa si plina de energie.

 • Vei descoperi cum sa iti cresti in mod spectaculos nivelul de energie.
 • Vei afla strategiile psihologice si nutritionale eficiente pentru a-ti intari sistemul imunitar.
 • Vei incepe "Provocarea de 10 zile" si vei pune in actiune tot ce ai invatat, vei experimenta energia vibranta, starea de sanatate si vitalitatea pe care le meriti.

CE SPUNE LUMEA DESPRE TONY ROBBINS

MIHAI ILIE

Personal Trainer

ANCA HUIDAN

Antreprenor

XIMENA STREFAN

Antreprenor

CRISTIAN MARIN

Dentist & Antreprenor

MIHAELA TATU

Prezentator TV

SERENA WILLIAMS

Castigatoare a 39 titluri de Grand Slam la tenis de camp

SERENA WILLIAMS

"Programele de coaching ale lui Tony Robbins au facut o diferenta remarcabila in viata mea, atat in teren, cat si in afara terenului. Cu ajutorul lui Tony, mi-am setat noi standarde si mi-am condus jocul de tenis - viata mea - la standardele de performanta."

MARC BENIOFF

CEO, Salesforce.com

USHER

"In ultimii patru ani am fost nominalizati de FORBES ca cea mai inovatoare companie din lume. Veniturile noastre sunt acum de peste $6 miliarde /an. Fara intalnirea cu Tony si invataturile sale, Salesforce.com nu ar fi existat astazi."

DONNA KARAN

legendary
fashion designer

DONNA KARAN

"Tony iti ofera un vehicul extraordinar pentru a determina ce te tine in loc si ce ai nevoie pentru a merge mai departe. Il am la suflet. M-a ajutat sa vad munca vietii mele mult mai clara."

De ce sa cumperi prin noi?

Deoarece vrem sa sustinem un numar cat mai mare de romani care simt ca a sosit timpul sa-si transforme viata, suntem alaturi de tine din momentul in care ai decis sa mergi la UPW pana revii in tara, si nu numai.

Tocmai de aceea am creat COMUNITATEA romanilor participanti, asiguram TRADUCERE in limba romana, excursie de vizitat orasul si tot sprijinul de care ai nevoie pentru ca tu sa te simti bine si in siguranta pe toata perioada evenimentului.

Traducere

Traducere a intregului eveniment si a workbook-ului

Pret special de numai £250 (plata o data cu achizitia biletului), pretul standard pentru traducere in limba romana fiind de £360 de participant.

Comunitate

Grup de WhatsApp

prin care interactionam si raspundem la orice intrebare. Intralniri locale in diferite orase in Romania, unde poti cunoaste participanti inainte de eveniment si poti lega chiar prietenii sau business.

Noi suntem prezenti alaturi de tine si inainte de eveniment, si in timpul, si dupa eveniment. Ne face mare placere sa iti facilitam check-in-ul, ca sa nu stai la cozile imense cu toti participantii.

Pentru info suplimentare contacteaza-ne office@tooliers.com.

CATEGORII DE BILETE

Pretul biletelor NU este fix! Organizatorii pot creste pretul pe masura ce se apropie data evenimentului, in functie de gradul de ocupare a locurilor. Preturile de mai jos nu contin TVA.

Gold

£899

£1.699

Gold on tiered seating

Fire-walk experience

Course materials

Registration materials

Advance entry into main room daily

Lounge Experience

One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday

Fast track registration

Tote bag

VIP

£1.299

£2.299

VIP on tiered seating

Fire-walk experience

Course materials

Registration materials

Advance entry into main room daily

Lounge Experience

One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday

Fast track registration

Tote bag

RUBY

£1.599

£3.299

Ruby Seating

Fire-walk experience

Course materials

Registration materials

Advance entry into main room from day 2 to day 4

Lounge Experience

One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday

Fast track registration

Tote bag

DIAMOND

£2.699

£3.999

Diamond Seating

Fire-walk experience

Course materials

Registration materials

Advance entry into main room daily

Lounge Experience

One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday

Fast track registration

Tote bag

SOLITAIRE

£3.999

£6.999

CLOSEST seats

Fire-walk experience

Course materials

Registration materials

Advance entry into main room daily

Lounge Experience

One Meal Supplied on Friday, Saturday, and Sunday

Fast track registration

Special Solitaire gift bag

×

Comanda bilete

Te vom contacta in maxim o zi lucratoare.

UNDE TI-AR PLACEA SA STAI?

100% Satisfaction Guarantee

GARANTIE

Daca dupa prima zi de eveniment consideri ca nu e suficient de valoros pentru tine, ai garantia de money back de la Tony Robbins: pur si simplu ne comunici in scris ca nu e pentru tine, ne lasi materialele, bratara si badge-ul, iar noi iti vom returna investitia facuta in termen de 14 zile lucratoare. Este necesar sa participi de la inceput integral in prima zi.

Privilegii exclusive pentru posesorii biletelor Diamond si Solitaire

 • Bufet Suedez si Bauturi racoritoare
 • Propriul tau barista  •  cafea sau ceai oricand
 • Administrator  •  la apel pentru orice aranjament sau asistenta
 • Acces Wifi Suplimentar
 • Zona retrasa  •  pentru a te relaxa sau a procesa ce ai invatat

Intrebari? Contacteaza-ne la telefon 0722330808 (11.00 - 20.00, Lu-Vi) sau pe email office@tooliers.com

TRADUCERE

Asiguram traducerea intregului eveniment, precum si a workbook-ului la pretul special de numai £250 (plata o data cu achizitia biletului), pretul oficial pentru traducere in limba romana fiind de £360 de participant.

Doresti mai multe informatii?

Completeaza formularul si te vom contacta.

TRANSFORMA-TI VIATA IN DOAR 4 ZILE!

Pregateste-te pentru o revolutie totala a sanatatii, relatiilor si finantelor tale. Fii pregatit pentru viata nou-trezita, pasiune si fericire!

Aminteste-ti: Unleash the Power Within nu va este un alt seminar plictisitor, unde stai și asculti lecturi ore-n sir.

Vei petrece mai tare decat un student in vacanta, intr-un teatru amenajat pentru 15.000 de persoane determinate sa atinga nivel urmatorul in viata…

Descarca ghidul participantului la UPW

DESCARCA
Ghidul participantului UPW
Be You. Be Free

Unleash the Power Within este acel eveniment celebru al lui Tony Robbins, organizat de Success Resources in Marea Britanie, pentru care Ozana Giusca prin Tooliers este partener oficial pentru Romania.